Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah

Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah | amoi ni tinngi tak… selalu datang kerja pakai skirt pendek-pendek.. yang saye tahu dia ni dah ada boifren, biasa la.. kalau amoi cun dan seksi cam ni mesti la ada balak nak sapu… saye lak macam biasa, perangai saye ni suka menyakat staf-stafku.

kekadang tu selamba aje saye duduk satu kerusi ngan amoi ni.. sampai dia yang termalu….. saye buat macam nak melawak aje la.. tapi dalam hati siapa tahu yang saye memang dok geramkan amoi ni…. boleh kata hampir setiap hari la.. at least sekali mesti saye nyakat dia… kekadang saja jer saye terlanggar dia la… saye usik hidung dia la… dan pernah sekali tu saye berjalan dan dia terlanggar (ngan tangan batang konek saya ni…) sampaikan boss saye pun tahu yang saye ni memang kaki menyakat… pulak tu amoi ni pandai cakap melayu.. so tak de hal la… opis saye ni kekadangnya ada gak pegi karaoke ngan ramai-ramai… n amoi ni memang kaki disko… selalunya kalau ke disko.. memang saye tak lepaskan peluang menari ngan dia… orang lin pun macam paham je… sebab saye tinggi.. dia pun tinggi….. so, padan la.. cuma saye melayu dia amoi.. itu aje… dia dah boifren, saye pun ada gilfren gak…. by the way. nama dia Lily aje kitorang panggil…


cerita sensasi ni bermula pada satu malam…. saye nak kena siapkan bonus simulation.. so saye balik rumah dulu… mandi… tukar pakai short then datang opis balik lebih kurang kul 8 malam…. masa saye nak masuk bilik saye.. saye tengok lampu kat meja Lily on lagi.. mesti dia OT la… so saye agak mesti ada eksport hari ni… sebab dia ni kena sediakan dokumen-dokumen.. biasanya tengah malam baru clear bebudak tu load barang dalam kontena…. dia kena tunggu siap loading baru buleh balik…so saye buat macam biasa aje la…. saye masuk bilik saye dan sambung buat kerja…. kul 8 lebih saye nak keluar makan… then saye call Lily.. ajak dia pergi makan…. dia cakap dia dah makan.. then saye kata teman saye je… then dia kata ok la….. lepas makan balik opis.. tak de apa yang disembangkan sangat.. cuma cerita kosong aje…. then saye balik opis.. saye ada bilik sendiri… Lily duduk kat admin side diluar je…. saye pun sambung kerja la….

Cerita Lucah Melayu Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah

lebih kurang kul 10 lebih , saye ingat nak pekena neskepi.. so saye pergi la kat tea room kitorang.. saye bukak pintu terkejut saye sebab Lily ada kat dalam…. he he he he.. dia pun terkejut… dia dok membongkok kat cermin sambil membelek bibir dia…. katanyer bibirnya kering… so dok tengok je la… oh lupe lak.. hari ni dia pakai baju hitam ada butang kat depan sekali ngan skirt tu… baju lembut…. so dia membongkok. nampak la bentuk bontot dia yang tonggek tu… saye pun sambil buat neskepi jeling-jeling gak kat bontot dia ni….. saye cakap kat dia “Lily… u jangan tonggeng itu macam, nanti saya geram susah…. ” dia gelak aje sambil jawab balik.. ” u otak gila la…. tak de ingat lain ka ? ” saye cakap “ada..ingat u aje la… ” he he he he he…. saye gelak dia pun gelak….. ishhh masa tu saye memang geram betul la la…. ishhhh… saye tak kira la.. apa nak jadi-jadi la…. saye letakkan mug saye yg ada neskepi kat tepi then saye berdiri kat belakang dia buat-buat nak tengok la.. bibir dia tu…. saye memang dah geram dah…. saye saja jer rapatkan batang konek saya kat celah jubur dia….

tetibe pusing ngadap saye dan lagaknya macam marah… “ehhhhh.. apa u buat ni…. ? ” saye diam aje…. then saye cakap… ” kan saya kata saya geram tengok u…. selalu ada orang saya tak boleh buat macam ni…” saye tenung mata dia tepat… dan saye makin rapat ngan Lily… die mengundur sampai ke dinding dan tak boleh nak mengundur lagi…. saye tenung tepat mata dia lagi.. and saye cakap “Lily…. i suka tengok u… u seksi… saya geram….” saye dah rapat betul ngan dia… tangan saye pegang pinggang dia…..

Lily tak cakap apa-apa.. cuma muka macam orang kena pukau aje… terkejut kot…. then saye slowly movekan bibir saye kat mulut dia…. tetibe aje secara otomatik dia balas ciuman saye… pehh.. ganas gak dia cium…. mmg kaki ni dah ada pengalaman memantat pikir saye…. tangan dia mula meraba-raba belakang saye dan bontot saye sekali… saye tahu Lily dah lemas dah…. saye gomol gila-gila…. mendengus-dengus saye kerjakan…. memang badan saye dah rapt betul kat badan dia yang dok bersandar didinding tu….

Ssambil cium mulut dia tu.. tangan saye.. mula merayap-rayap kat tepi badan dia .. sesekali saye meramas breast dia.. then ponggong dia.. then pantat dia…. ikut mana sempat aje.. batang konek saya usah cerita la macam mana punya stim… memang dah keras gila…. then tetiba dia tolak badan saye dan bersuara… “nanti ada orang datang… ” saye balas “mana ada orang la… kita dua je… bebudak store takkan nak masuk sini…. mmmm” terus saye gomol….. “i bukak butang baju ya.. ” dia diam aje…

satu-satu butang baju dia saye bukak sampai kesemuanya sekali… saye pun ngan ganas terus mencium badan dia…. nak kata wangi tak la sangat sebab dari pagi lagi dia kerja… kira bau badan dia ni okay gak ler sebab saye boleh cium lagi… teruss saye jilat kat celah dada dia yang masih berbalut ngan bra tu… saye jilat kat celah-celah bra dia sambil lidah saye curi-curi masuk kedalam bra….. saye dah tak boleh tahan.. terus aje saye unhook bra dia… siallll.. puting merahhh….. baju dia ngan bra dia dah kat atas lantai … yang tinggal panties dia aje….

Cerita lucah Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah bontot tonggek amoi tetek besar citer amoi dipancut dalam cerita melayu best stim amoi dipancut dalam pantat
Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah

saye terus cium mulut dia …. turun ke tengkuk.. terus saye jilat-jilatkan puting dia yang menegang tu sambil jari saye mainkan puting yang sebelah lagi tu….. suara dia mendengus usah cakap la…. tangan dia dok meramas rambut saye… pehhh…… saye nyonyot puting dia lama-lama… sampai dah tegang macam dah nak terputus saye kerjakan…. Lily dah hanyut sampai ke mana entah la….

tangan saye mula mengusap-ngusap segitiga emas Lily…. sah berair… setiap kali saye usap… lagi mengeliat dia saye tengok.. mana taknya.. bijik kelentit tak sunat… setiap kali kena kat situ.. stinm gila dia….. tetiba dia tarik saye.. dibukaknya baju saye…. terus dipeluk rapat.. mmmmm sedap sial… memang sedap…. panass aje…. saye turun balik…. saye tarik panties dia ke bawah… terus dia tolong angkatkan kaki … sialllll…. tak de bulu….. saye tanya apsal licin.. dia jawab… “nampak bersih… ” he he he he he he.. macm tau tau aje yang saye ni memang sukakan pantat yang licin….

then saye tanya dia.. “you nak i buat apa… ? ” dia jawab ” i tak kira… i dah stim.. siapa suruh u buat i stim… u kena bagi i klimaks malam ni.. ” “ok” saye jawab…… “plisss….. lick me there” rayu dia….. saye pun mula menjilat-jilat pantat yang licin ni… apa lagi…. sambil bersandar di dinding.. sebelah kaki dia angkat letak kat atas kerusi tu…. ternganga la pantat dia… merah kat dalam….. saye jilat bijik kelentit dia… sampai meleleh-leleh air dia kat peha dia siull….. memang meleleh.. tak pernah saye tengok pantat leleh sampai cam ni.. dia dah menjerit-jerit tu….

memang tak keruan…. saye masukkan fuckin’ finger saye kat dalam lubang pantat dia…. tak la ketat macam anak dara.. tapi still lubang pantat jugak kan… saye jilat bijik dia… tak lama pas tu saye rasa dia nak klimak dah sebab dia ramas rambut saye gila-gila… dannnnn…. ”arghhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh… ahhhh.. ughhhh uhh uhhh… yessss…. i cummmm yesss thank gods…. fuhh…… i cummm yesss” terus terduduk dia…… saye tengok muka dia senyum tengok saye… “thanks …” dia cakap…. aikk.. takkan thanks je.. saye ni nak tembak mana….


“I dah tolong u… u boleh tolong i takk.. ? ” “tolong apa….” saye senyum je…. teruss dia tarik short saye….. ” saye cakap.. “i wanna fuck you Lily… can i ? ” “yesss….. i nak try batang melayu…. ” terus dia kulum batang konek saya…… mmmmm… sedap siul…. siap main ngan lidah kat dalam mulut dia… memang minah ni kaki blow job betul.. memang power dia blow job…… mm.. batang you different ngan batang boifren I…. saye cakap cina tak sunat…. dia kata macam ni lagi best….. panjang lak tu….. he he he he he mmmmmmm terus dinyonyotnya batang konek saya ni….saye tarik dia bangun…

saye cakap…. “I do not want to cum inside your mouth… i wanna cum inside your pussy…. ” terus saye baringkan dia kat atas meja dan kangkangkan dia… saye main-mainkan batang konek saya kat atas bibir pantat dia dulu…. saye tenyeh-tenyeh kat bijik kelentit dia…. dia dah start stim balik dah….. “plissss fuck me now… plis…. fuck me.. ” saye pun tekan la perlahan-lahan…. tak susah santa nak masuk sebab air dia dah banyak yang keluar.. so saye mula la pump dia…. pantat dia ok la.. tak la sempit macam anak dara…

tapi cukup la nak mengemut batang konek saya ni…. saye henjut dia lebih kurang 10 minit… bila saye rasa nak datang saye stop dulu….. gitu la…. sebelah tangan saye dok gentel bijik kelentit dia…. memang dia stim gila dah…. saye henjut dan terus henjut.. tak bagi peluang.. sampai air liur dia meleleh pun dia tak sedar… ada la dalam 20 minit saye main gitu… saye pikir baik saye pancut cepat.. lagipun minah ni dah puas dah.. kang orang datnag naya aje saye ni kang….

saye pun lajukan henjutan saye sambil dia terkemut-kemut gitu…. apa lagi… power punya kemut… saye pun dah tak tahan ni….. terus.. saye pancut kat dalam pukui dia dan saye pancut.. banyak gila siull…. memang byk….. saye henjut sampai saye dah rasa mengilu bari saye stop….. then saye terus cium bibir dia……

dia balas…. saye cakp “Lily…. ini yang i nak dari dulu lagi….” dia jawab…. “apsal lu tak minta.. ” “takut, lain kali kalau i nak boleh tak….” saye cakap….. then dia tengok saye senyumm je… terus tarik saye…. gomol bibir saye sambil batang konek saya masih terendam kat dalam lubang pantat dia yang masih panas lagi……. i puass… my boifre tak pernah treat me like this…. dia tau suruh i blow job je.. then terus fuck i.. then cepat cum lak tu….. "dia tak suka lick pantat saye…” Lily beritahu saye… saye tersenyum bangga sebab saye tahu lain kali mesti dia nak batang konek saya lagi….

saye cabut dan ambik tisu lapkan pantat dia tu….. dia cuma mengangkang kat atas meja dan saye tolong lapkan.. tak pe la.. lain kali nak pakai lagi….. lepas pakai baju, saye keluar dari tea room bawak air neskepi saye yang dah sejuk…. he he he he he…. malam tu saye balik kul 12 lebih…. Lily pun lebih kurang tu jugak…


esoknya… pepagi saye masuk tea room… saye senyum.. tetiba Lily masuk…. dia pun senyum tengok saye senyum sorang-sorang….. selaber jer saye kiss bibir dia…. then saye seluk bawah skirt dia..

“nak rasa pantat waktu pagi…. mesti wangi…” dia sambil tersenyum menarik tangan saye keluar dari skirt dia… “nanti orang tau ! ni kita dua orang saja…….. nanti malam I OT” dia cakap kat saye…. dan saye tahu kalau saye nak pantat free lagi.. malam ni kena la datang opis…… fuhh.. sedap gak pantat amoi ni kann…….
Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah
Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah, cerita seks , Cerita lucah Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah bontot tonggek amoi tetek besar citer amoi dipancut dalam cerita melayu best stim amoi dipancut dalam pantat, kisah porno, kisah sex bokep, sex, Amoi Dipancut Dalam Pantat, Cerita Lucah

10
205

Tags cerita dewasa paling populer di blog ini: cerita seks, Cerita Dewasa, 17 Tahun, sex, Ngentot, Memek, Istri, selingkuh, Kontol, Entot, Mama, gangbang, tante, threesome, ABG, Binal, sexy, toket, payudara.
Aktifkan javascript lalu tekan F5, untuk membuka halaman
meng-klik link cerita secara normal
dan membuka gambar lebih besar.
Cerita dewasa seks terpanas, update setiap hari cerita terbaru Cerita seks dewasa ngentot memek isteri, perek, bispak.
http://cerita-dewasa-terpanas.blogspot.com